Bands & artiesten

Evenementen › Bands & artiesten

Bands, artiesten en theatergezelschappen.

 

Voor zowel artiesten als complete bands bieden wij ondersteuning in het verzorgen van de Audiovisuele techniek. Wij leveren zowel de materialen als technische ondersteuning om jouw optreden tot een succes te brengen, door het inzetten van ervaren technici en kwaliteitsmaterialen zorgen wij voor een kwaliteitsstandaard. 

 

Meerdere show's per jaar? Ook daar denken wij graag in mee, wat dacht je van een vast lichtplan of een plan met special effects. In samenspraak met de wensen en riders van de band plannen wij het gewenste materiaal in. Zo beschikken wij over een uitgebreidt assortiment microfoons en diverse oplossingen voor de monitoring zoals In-ear systemen om aan de meest uiteenlopende riders te kunnen voldoen.

 

 

Voor wie kunnen wij wat betekenen?

- Coverbands

- Bands

- Theatergezelschappen

- Musical producties

- Acts

- Artiesten

- Culturele gezelschappen

 

Losse verhuur van bandmateriaal,microfoons en In-ears.

In ons verhuur assortiment vind je een uitgebreidt scala aan rider vriendelijk geluidsapparatuur. Doordat wij met gerenomeerde merken werken, zoals Digico,Shure,L-Acoustics en Sennheiser bieden wij naast een professionele inzet van techniekers ook de juiste materialen op de juiste plek.

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve