Online evenementen

Evenementen › Online evenementen

Online evenementen en Livestreams.

 

Een groter en internationaler publiek bereiken? Dan is een online evenement de ideale oplossing. In de huidige tijden is het belangrijk om actief te blijven bij jou huidige doelgroep, maar ook zeker voor het aantrekken van nieuwe bezoekers of klanten is dit een perfect alternatief op evenementen organiseren.

 

Of het nu gaat om een livestream met verschillende DJ's, een product presentatie of een webinar, we denken graag met jullie mee om te schakelen van offline naar online evenementen.

 

Naast dat wij over een uitgebreid assortiment licht & geluid beschikken, hebben wij ook alle benodigdheden voor een livestream te faciliteren in huis. Het assortiment licht is uitermate geschikt om een ware studio setting te creëren en met onze kennis van geluid, zorgen we voor een perfecte verstaanbaarheid tijdens de livestream. Met onze Know how van audiovisuele producties zijn we in staat om op locatie een productie studio te bouwen, waar de livestream in volle setting opgenomen kan worden.

 

In ons huidige assortiment vind je een breed assortiment aan video materiaal. Veel van onze materialen zijn up to date en geschikt voor Ultra HD/4K beeldkwaliteit, waardoor je het perfecte plaatje creërt. Naast het compleet faciliteren van een livestream of hybride setting op locatie, verhuren we ook livestream set's om zelf aan de slag te gaan.

 

Verschillende evenementen die wij kunnen faciliteren op locatie of vanuit onze studio.

- Plenaire sessies

- Online trainingen en Coaching

- Product presentaties

- Online Meetingen

- Microsoft Teams meetingen

- Online Bingo's

- Online Quizen

- Online Spelshows

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve