Beurs organiseren

Evenementen › Beurs organiseren

Beursstand en product presentatie.

 

Jouw bedrijf in de ''schijnwerpers'' zetten doe je natuurlijk tijdens een beurs, maar dan wel met de juiste belichting en uitstraling. Wij denken graag met jouw bedrijf of product mee, om een positieve indruk te wekken bij de bezoekers. In het voorgaande traject ontwerpen en tekenen wij de technische  kant van de beursstand, wij richten de stand in met de benodigde audiovisuele materialen in de vorm van licht,beeld en geluid. Om alles veilig te kunnen plaatsen, maken wij gebruik van Truss, het voordeel hiervan is dat wij bijna elke gewenste vorm en afmeting van de stand hiermee kunnen creëren. De mogelijkheden tot het hangen van truss zijn ook optioneel, zodat er meer vloer oppervlakte tot de beschikking is.

 

Daarnaast kunnen we ook meedenken met de presentatie van de producten, plaatsing van TV's voor het afspelen van productvideo's of een groot led scherm als "eye catcher" behoren tot de mogelijkheden. Naast het neutraal verlichten van de stand, kunnen wij ook creatieve oplossingen uitwerken met betrekking tot het lichtplan, zoals de projectie van het bedrijfslogo met lasers.

 

Visualisatie van jouw beursstand?

Benieuwd hoe jouw beursstand eruit kan zien, wij maken graag een offerte met bijhorende 3D tekening om een impressie te krijgen.

 

Diverse beurzen waar wij actief zijn:

- Horeca beurzen

- Entertainment beurzen

- Technische beurzen

 

Losse verhuur van beursstand en bijhorende apparatuur.

Is er al een concept voor een beursstand, maar mis je nog een aantal essentiele middelen zoals een presentatiescherm in de vorm van een TV , of de juiste belichting in de stand dan hebben wij daar een uitgebreidt verhuur assortiment voor met interesssante staffelprijzen voor langere periodes.

 

 

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve