Presentatie techniek

Evenementen › Presentatie techniek

Presentatie techniek.

 

Om presentaties goed tot hun recht te laten komen, is verstaanbaarheid van de spreker van belang.Met diverse oplossingen op het gebied van uitversterken van sprekers, en de combinatie van videotechniek zijn wij in staat elk soort evenement te ondersteunen op audiovisueel gebied. We kunnen online en offline evenementen met elkaar combineren om bijvoorbeeld een congres of plenaire sessie via een livestream op meerdere locaties weer te geven. Voor grotere groepen presenteren is met onze techniek geen probleem, het plaatsen van tv schermen in de zaal en delay speakers zijn opties om grotere locaties te voorzien van de juiste spraakverstaanbaarheid en zicht op de spreker en zijn presentatie. Zoals aangeven zijn wij in staat om ook presentaties online uit te zenden, doormiddel van een livestream of gemonteerde opname op jouw platform zoals Facebook,Youtube of via Microsoft teams en Zoom.

 

Naast een goede spraak verstaanbaarheid en duidelijk zicht van de spreker, bieden wij ook diverse oplossingen voor op de achtergrond. Voor het publiek is het belangrijk dat de spreker goed in beeld is, met gebruik van de juiste hoeveelheid frontlicht. Aankleding van het podium door het gebruik van licht,pipe&drape en TV schermen of een Ledwall maken de presentatie compleet. 

 

Met welke evenementen en op welke locaties kunnen wij bijvoorbeeld onze techniek faciliteren?

- Congrescentra

- Plenaire sessies

- Trainingen en coaching trajecten

- Bedrijfspresentaties

- Online en offline presentaties

- Voorlichtingen

- Openingen

 

Losse verhuur van presentatie techniek apparatuur.

In onze verhuur catalogus vind je ook kant-en-klaar oplossingen op het gebied van presentaties, denk hierbij aan een spraakset tot 50 personen of een TV-scherm op statief. Ook voor grotere groepen tijdens een presentatie bieden wij de juiste materialen en technische ondersteuning.

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve