Bedrijfsevenementen

Evenementen › Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen, Zakelijke evenementen en Corporate events.

 

Met tal van audiovisuele oplossingen, staan wij ook klaar voor zakelijke evenementen. De oplossingen zijn uiteinlopend naar de wens van de opdrachtgever, het leveren van een microfoon voor een presentatie of jouw bedrijfspand volledig in de bedrijfskleuren uitgelicht, wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen. Wij ontzorgen jouw bedrijf in audiovisuele oplossingen, wij leveren het juiste materiaal op locatie en leveren desgewenst inclusief technische ondersteuning met personeel.

 

Wij bieden diverse diensten aan, zoals ondersteuning bij presentaties voor een goede spraak verstaanbaarheid zowel offline als online. Maar wij denken ook graag mee in op maatgemaakte bedrijfsfeesten voor personeel of jouw klanten/opdrachtgevers. In samenwerking met onze vaste boekingspartijen, bieden wij een volledig verzorgd arrangement voor personeelsfeesten binnen jouw bedrijf.

 

Zakelijke evenementen waar wij ondersteuning in bieden:

- Bedrijfspresentatie

- Bedrijfsfeest

- Personeelsfeest

- Openingen

- Plenaire sessie

- Teams meeting

- Open dag

 

Losse verhuur van audiovisuele apparatuur:

Ook voor het huren van licht,geluid en video apparatuur voor jouw bedrijf staan we graag klaar. Wij hebben een uitgebreidt assortiment, waar wij voor elke vraag een oplossing kunnen creëren inclusief transport en installatie op locatie van de gehuurde materialen.

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve