Site & Terreinverlichting

Evenementen › Site & Terreinverlichting

Meer sfeer Creeëren op het terrein of juist overzichttelijk houden? Terreinverlichting heeft vaak meerdere functies en wij kunnen dat naar de wens van de opdrachtgever uitvoeren. Of het nu gaat om verlichting tijdens een festival of voor een langere periode, er zijn verschillende opties mogelijk als het gaat om het aanbrengen van de juiste verlichting.

 

Voor festivalterreinen hebben wij een breed assortiment armaturen en prikkabel welke geschikt zijn voor het gebruik outdoor. Naast dat onze armaturen outdoor proof zijn, investeren wij alleen nog maar in Led techniek waardoor het stroomverbruik flink wordt verminderd. Een bij komend vordeel van het gebruiken van Led armaturen is dat we elke gewenste kleur kunnen gebruiken om het terrein te verlichten. Daarnaast kunnen we doormiddel van lengtes prikkabel accenten leggen op bijvoorbeeld looppaden, wij hebben de standaard warm witte en gekleurde prikkabel op voorraad, allen voorzien van Led lampen en daardoor tot lange lengtes te koppelen.

 

Niet alleen voor festivalterreinen hebben wij de juiste armaturen, ook voor andere projecten zoals het uitlichten van tenten/bouwplaatsen of sporterreinen beschikken wij over een breed assortiment armaturen. 

 

Een greep uit ons assortiment:

- Led Wall washers

- Led Floodflight 10 Watt tot 100 Watt

- Prikkabel warmwit & Gekleurd

- HQI400 armaturen

- Nooduitgang verlichting

 

Al onze verlichting beschikt over de juiste bevestigings materialen voor gebruik in Layher of truss.

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve