Festivals

Evenementen › Festivals

Festival leverancier en Productie partner.

 

Naast het verhuren van licht,geluid en andere audiovisuele materialen, faciliteren wij ook techniek en ondersteuning voor festivals. Samen met ons team nemen wij de technische productie van jouw festival uit handen. In de voorbereidingen denken wij mee met een lichtontwerp,stroomplan en geluidsplan.

 

Met het maken van een lichtplan, krijg je gelijk een visualisatie van hoe de show eruit komt te zien, het lichtplan kunnen we daarna communiceren met het decor bedrijf, wat resulteert in een kloppend geheel.

 

Met het uitwerking van het geluidsplan, voorzien wij de podia van de juiste hoeveelheid volume en proberen wij de overlast te beperken, zodat de omgeving minimale hinder ondervindt. 

 

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk speerpunt voor festivals, met het maken van een stroomplan proberen wij ervoor te zorgen dat er voldoende stroom aanwezig is, maar geen aggregraten onnodig uren draaien. Doordat wij voornamelijk nog maar in Led technologie investeren, proberen wij het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden.

 

Wil jij jouw festival naar een hoger niveau tillen of gewoon een gave show neerzetten, dan denken wij graag mee als het gaat om special effects of een lasershow. Door special effects te gebruiken, benadruk je bepaalde hoogte punten van het evenement, wil je echt knallen dan is een lasershow de ideale oplossing.

 

Naast het voorzien van de benodigde audiovisuele materialen op de stages, bieden wij ook diverse oplossingen voor de site productie. We hebben hierin een ruim assortiment aan terreinverlichting, kabelmatten / kabelgoten en diverse stroom oplossingen. 

 

 

 

 

 

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve