DJ Show › Small

Deze aantrekkelijk geprijsde DJ show is ideaal voor kleinere feestruimtes, tuinfeesten. Ondanks de compacte opstelling heeft deze show toch een verzorgde en feestelijke uitstraling. Met onze ervaren en enthousiaste DJ's is deze show zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en borrels.

 

Standaard is deze show inbegrepen met:

  • Ervaren en enthousiaste all-round DJ
  • Nette DJ Booth
  • Geluidsset t/m 80 personen
  • 8 gekleurde spots op statief
  • Installatie en transport

Aanvullende opties

Onze Discoshows zijn uiteraard naar wens uit te breiden, enkele voorbeelden van uitbreidingen vind je hieronder.

Live artiesten

Naast de ervaren DJ is het ook mogelijk om de discoshow uit te breiden met bijvoorbeeld een live-act. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een Saxofonist die ingespeeld is op de DJ? Op het gebied van artiesten is een hoop mogelijk, informeer naar deze informatie bij het boeken van jou Show!

 

JK Productions Live artiesten

Special Effects

Uiteraard is het mogelijk om de gekozen Discoshow uit te breiden met Special Effects, hierin hebben we een breed assortiment met gave effecten. Veel van deze effecten zijn uitermate geschikt voor indoor gebruik, zodat het effect bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met de openingsdans of gewoon tijdens het feest zelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende geschikte effecten?

 

- Confetti Shooters, waarbij het alle kleuren confetti en/of streamers mogelijk zijn. Het is zelfs mogelijk om gepersonaliseerde confetti of hartjes confetti af te schieten.

- Geysers, deze simulatie van CO2 is een extra show element tijdens het feest, de rookpluim wordt met een gekleurd effect de lucht ingespoten en verdwijnt binnen enkele seconde weer.

- Sparkulars, dit indoor vuurwerk effect geeft een 3 mtr hoge vuurfontein, erg gaaf om bijvoorbeeld te combineren met een gave openingsdans.

- CO2 Gun, met dit effect sta jij in de spotlight van de avond, een grote rookpluim schiet de zaal in om het hoogte punt van de avond te accentueren.

- Stageflame, dit effect is alleen geschikt voor buiten gebruik, de stageflame spuuwt een 4 mtr hoge vlam de lucht in. Een erg gaaf effect bij de entree van jullie feestlocatie.

 

 

JK Productions Special Effects

Extra licht en/of geluid

Verwacht je toch meer gasten op jullie feest, dan is er de mogelijkheid om de discoshow verder uittebreiden. We kunnen hierin meedenken met het plaatsen van extra verlichting in de zaal doormiddel van led spots op accu of extra speakers voor bijvoorbeeld een 2e zaal. Door ons uitgebreide assortiment aan licht en geluid hebben wij altijd de passende aanvulling in huis.

 

Enkele ideeën van toevoegingen:

- Accu spots in of rondom de zaal, door gebruik van accu spots zijn we flexibel in het plaatsen van de spots, sfeervol effect om bijvoorbeeld de feestzaal mee uit te lichten.

- TV scherm op statief, zo kunnen wij een tv scherm plaatsen voor het afspelen van foto's/video's van bijvoorbeeld het bruidspaar of andere feestvierders.

 

JK Productions Extra licht en/of geluid

JK Productions · Algemene voorwaarden

 

Website by Koen van Erve